1 Ιουλ 2016

Νέο ξεκίνημα για τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία Άρτας

Επαναδραστηριοποίηση με Γ.Σ. στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου

   Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ «Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.» Άρτας είναι ένα σωματείο κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό, με έδρα την Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ν. Άρτας, που ιδρύθηκε το 2009. Οι στόχοι του, μεταξύ άλλων, αφορούν την διεκδίκηση της υποστήριξης των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους, την ενημέρωση του κοινού για τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας, την οργάνωση δραστηριοτήτων προαγωγής της ψυχικής υγείας καθώς και την διεκδίκηση της υποστήριξης και ενίσχυσης του σκοπού του από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
   Ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Άρτας, στην προσπάθεια για επαναδραστηριοποίηση και επαναλειτουργία του σωματείου, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, να στηρίξει την εν λόγω προσπάθεια και ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του στις 06-07-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 μμ στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν. Άρτας (1ος Οροφος).
   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους περαιτέρω σκοπούς του συλλόγου και τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Πανέτα Παύλο, Κοινωνικό Λειτουργό του Γ.Ν. Άρτας στα τηλέφωνα 268136-1210, 268136-1100 και με την Λάντα Κυριακή, Ψυχολόγο του Γ.Ν. Άρτας στο 268136-1293.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.