12 Ιουλ 2016

Ποινική δίωξη κατά 60 εισπρακτικών και δικηγορικών εταιριών, με την κατηγορία του εκβιασμού

"Τηλετραμπούκοι"

Ποινική δίωξη κατά 60 εισπρακτικών και δικηγορικών εταιρειών άσκησε ο Οικονομικός εισαγγελέας με την κατηγορία του εκβιασμού, σύμφωνα με δηλώσεις στο ρ/σ  Στο Κόκκινο του γενικού γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Γιώργου Βασιλειάδη.
   Οι παραπάνω διώξεις εντάσσονται στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς από την κυβέρνηση, καθώς περισσότερες από 1.000 δικογραφίες, που αφορούν φορολογούμενους της λίστας Μπόργιανς, έχουν ήδη ταυτοποιηθεί από τις εισαγγελικές αρχές και το αμέσως επόμενο διάστημα θα κινηθούν οι διαδικασίες για τον περαιτέρω έλεγχό τους, όπως προκύπτει από τις κοινές δηλώσεις του Τρύφωνα Αλεξιάδη και του υπουργού Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, Βάλτερ Μπόργιανς, από το Βερολίνο.
   Στο Βερολίνο για σεμινάρια επιμόρφωσης και τα πρώτα 25 στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, του ΣΔΟΕ και της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.