27 Ιουλ 2016

Έρχονται 11 νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ Ηπείρου

Την Παρασκευή η τελετή παράδοσης-παραλαβής

   Έντεκα νέα ασθενοφόρα έρχονται την Παρασκευή για να προστεθούν στον στόλο του ΕΚΑΒ της Ηπείρου, αριθμός που θα συνδράμει σημαντικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των περιστατικών, στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των έκτακτων περιπτώσεων άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας των πολιτών και στη ταχύτερη μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας.
   Τα νέα οχήματα αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το έργο του ΕΚΑΒ στην Ήπειρο και θα καλύψουν ανάγκες σε όλη την περιοχή, οι οποίες, μετά και την λειτουργία των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων, είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
   Η τελετή παράδοσης-παραλαβής, θα γίνει στα Γιάννενα στον χώρο του ΕΚΑΒ (Γ. Χατζηκώστα 1) την Παρασκευή 29/7/2016, στις 11 το πρωί, σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται από το ΕΚΑΒ - Παράρτημα Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.