7 Ιουν 2016

Ονειρικό Σαββατοκύριακο για τον Γ.Σ. ΑΡΤΑ Volley - ΦΩΤΟ

"Σάρωσαν" Παμπαίδες και Παγκορασίδες


   Δύο στόχους είχε ο Γ.Σ. ΑΡΤΑ Volley αυτό το Σαββατοκύριακο και τους πέτυχε και τους δύο.
   Η αρχή έγινε το Σάββατο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παμπαίδων και την μεγάλη νίκη επί του Ερμή Ηγουμενίτσας με 3-1 σετ, παίρνοντας την ρεβάνς για την ήττα στην Ηγουμενίτσα με 3-2 σετ.
   Εν συνεχεία, την σκυτάλη πήρανε οι Παγκορασίδες την Κυριακή, που, μέσα στο Αγρίνιο, σαν σε προπόνηση, νίκησαν τον Παναιτωλικό 3-0 σετ και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο final-four της διοργάνωσης.
   Και αν για τους Παμπαίδες ήταν ο 1ος τίτλος της ομάδος, για τις Παγκορασίδες τρίτωσε το καλό, αφού θα συμμετάσχουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε final-four, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η συστηματική και σε βάθος δουλειά που γίνεται, αρχής γενομένης από τις Ακαδημίες και συνεχίζεται στα αγωνιστικά τμήματα από τους δύο προπονητές Γιάννη Σταμούλη, Αποστόλη Πορτοβάρα αποδίδει καρπούς.
   Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γ.Σ. ΑΡΤΑ Volley, "Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε ο πρώτος σύλλογος της πόλης, με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα και γι΄αυτό οι γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τους ευχαριστούμε. Και βέβαια είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους, κοντά μας και αποτελούν πλέον μέλη της οικογένειας του Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY που μέρα με την ημέρα μεγαλώνει…"


Παμπαίδες
   Η ομάδα χρειαζόταν νίκη τουλάχιστον με 3-1 σετ και το κατάφερε, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ερμή. Υπήρχαν διαστήματα που οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων παίξανε πολύ ωραίο Βόλεϊ αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
   Η ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά και κέρδισε τα δύο πρώτα σετ με 25-19, 25-17. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα παρθεί και το 3ο σετ, προηγηθήκαν 21-14, απρόσμενα χαλάρωσαν και ο Ερμής κατάφερε να το κατακτήσει 23-25, μειώνοντας σε 2-1.
   Στο 4ο σετ μέχρι τα μισά υπήρχε απόλυτη ισορροπία, όταν και η ομάδα μας με όπλο το πολύ καλό μπλοκ πήρε διαφορά 6 πόντων, διαφορά που κρατήσαμε μέχρι το τέλος, κερδίζοντας το σετ 25-19 και το παιχνίδι με 3-1 σετ.
   Ο προπονητής Αποστόλης Πορτοβάρας αφού συνεχάρη και τους αθλητές του Ερμή είπε για την νέα γενιά που ετοιμάζει «τα παιδιά αυτά είναι το αύριο του Αρτινού Βόλεϊ, γεννηθέντα τα περισσότερα το 2002-03 και αν δουλέψουν όπως πρέπει θα φτάσουν ψηλά. Δυστυχώς, τα παιδιά θέλουνε πολλά παιχνίδια, περισσότερες παραστάσεις και η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. πρέπει να επιβάλλει στα σωματεία-δεν ξέρω με πιο τρόπο να έχουν όλες οι ομάδες τμήμα Παμπαίδων, γιατί είναι η δεξαμενή που θα φέρει μπροστά το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα της Ηγουμενίτσας που ήταν άκρως ανταγωνιστική και βέβαια πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου, που κλείσανε την χρονιά με επιτυχία και εύχομαι Καλό Καλοκαίρι».


   Έπαιξαν για την ομάδα του Γ.Σ. ΑΡΤΑ Volley: Χήτας, Χουλιάρας, Αθανασίου, Στόγιας, Βούλγαρης, Ρίζος, Τσελάς, Σκήπος, Σπ. Αναστασιάδης, Γ. Αναστασιάδης, Στεργιούλης, Ντάλιας.
   Για τον Ερμή οι: Κωλέτσης, Ριζάκης, Σβεντζούρης, Γούλας, Μπάρμπας, Μιχαλάς, Λάμπρου Στ., Βάσιας, Μπιτχαβάς, Κιαπές, Λάμπρου Ο., Κολιάκης.


Παγκορασίδες
   Μεγάλη εμφάνιση από τις Παγκορασίδες, στο νοκ-άουτ παιχνίδι για την πρόκριση στο final-four, καθώς επικράτησαν του Παναιτωλικού με 3-0 σετ μέσα στο Αγρίνιο. Η απόδοση της ομάδας ήταν εντυπωσιακή και οι τεράστιες διαφορές που πάρθηκαν σε κάθε σετ, έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Αποστόλη Πορτοβάρα (απουσίαζε ο 1ος προπονητής Γιάννης Σταμούλης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) να χρησιμοποιήσει όλη την δεύτερη ομάδα, με αθλήτριες γεννηθέντες το 2004 και όλες, μα όλες πήρανε άριστα.
   Τα σετ ήταν 11-25, 13-25, 13-25 σε 50 λεπτά παιχνιδιού, στηριζόμενοι κυρίως στην επίθεση και στο άριστο μπλοκ.


   Έπαιξαν: Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη, Σάρκα, Γκούμα, Σεντόρη, Παπαδημητρίου, Α. Πορτοβάρα, Λαινά, Δ. Κόκκινου, Χρ. Κόκκινου, Ζυγούρη.
   Ο προπονητής που συνόδεψε την ομάδα στο Αγρίνιο στάθηκε στην παρουσία όλων των γονέων, που, όχι μόνο δημιουργήσανε μια εκπληκτική κερκίδα, αλλά και στο τέλος όλοι μαζί έφαγαν και διασκέδασαν σε στέκι της Αμφιλοχίας.


   Στο final-four προκρίθηκε και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας που νίκησε 3-0 τις Ελπίδες Λευκάδας, ενώ οι άλλες δύο φιναλίστ θα γίνουν γνωστές την ερχόμενη Κυριακή όταν και θα παίξουν τα νοκ-άουτ παιχνίδια. Τα ζευγάρια είναι Ηρακλής Ιωαννίνων – Θινάλι Κέρκυρας και Βολίδα Κέρκυρας – Α.Σ. Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.