30 Ιουν 2016

Στην τελική ευθεία για την παράδοση δύο σημαντικών τμημάτων της Ιονίας οδού - VIDEO

Πρόκειται για το κομμάτι από το Αγρίνιο μέχρι την Άρτα και το κομμάτι από την Φιλιππιάδα μέχρι την διασταύρωση με την παλιά εθνική οδό στο Νομό Ιωαννίνων

   Ευχάριστα τα νέα αναφορικά με την Ιόνια Οδό. Μετά την ολοκλήρωση, σε χρόνο ρεκόρ, της διάνοιξης της σήραγγας στην Κλόκοβα, μετά το Αντίρριο, δύο μεγάλα και σημαντικά τμήματα της Ιόνιας Οδού, αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία, το αμέσως επόμενο διάστημα. Πρόκειται για το κομμάτι από το Αγρίνιο μέχρι την Άρτα και το κομμάτι από την Φιλιππιάδα μέχρι την διασταύρωση με την παλιά εθνική οδό στο Νομό Ιωαννίνων.
   Η ανακοίνωση της εξέλιξης του έργου έγινε σε ειδική εκδήλωση στα Γιάννενα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Νέας Οδού ΑΕ, Στέλιο Πενθερουδάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι, τον Μάρτιο του 2017, το σύνολο των 196 χιλιομέτρων της Ιονίας θα είναι λειτουργικό και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, ενώ μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου θα έχουν αποπερατωθεί και οι ανισόπεδοι κόμβοι.
   Έτσι, η Ήπειρος θα συνδέεται με την κεντρική και νότια Ελλάδα με έναν σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο, με το χρόνο διέλευσής του, από το Αντίρριο ως τα Γιάννενα, να υπολογίζεται σε 1 ώρα και 40 λεπτά, από τρεισήμισι ώρες τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.