8 Ιουν 2016

Η κυνική ομολογία του Χαρδούβελη καταρρίπτει το success story του Σαμαρά

«Παρόλο που το πλεόνασμα 4,5% που ζητούσαν οι δανειστές για το 2016 ήταν αδύνατον να επιτευχθεί, η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν έτοιμη να το αποδεχτεί, φέρνοντας ακόμα πιο σκληρά μέτρα»

   «Μέσα σε ελάχιστες λέξεις, ο Γκίκας Χαρδούβελης κατέρριψε τον μύθο του success story της προηγούμενης κυβέρνησης που καλλιεργούσε συστηματικά ο Αντώνης Σαμαράς και συνεχίζει να καλλιεργεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας σχετική συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών στο Βήμα FM.
   Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γκ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε ότι η συμφωνία που «διαπραγματευόταν η τότε κυβέρνηση με τους δανειστές προκειμένου να ολοκληρωθεί η πέμπτη αξιολόγηση του δεύτερου μνημονίου δεν έβγαινε! Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε πως, παρόλο που το πλεόνασμα 4,5% που ζητούσαν οι δανειστές για το 2016 ήταν αδύνατον να επιτευχθεί, η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν έτοιμη να το αποδεχτεί, φέρνοντας ακόμα πιο σκληρά μέτρα, ώστε να κλείσει την αξιολόγηση».
   «Η κυνική ομολογία του Γ.Χαρδούβελη είναι ενδεικτική της πολιτικής που εφάρμοσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Υποταγή στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, βάρβαρα μέτρα φτωχοποίησης και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Αυτά τα εξωφρενικά πρωτογενή πλεονάσματα της κυβέρνησης Σαμαρά πέτυχε και μείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακυρώνοντας 20 δις μέτρα, μέσα από μια σκληρή και επίμονη διαπραγμάτευση για τα συμφέροντα της χώρας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.