14 Ιουν 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: O συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς στα Γιάννενα

- Αν δεν συγκρουστεί με κανένα ιπτάμενο κρουασάν...
- Εκδήλωση του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου

   Το ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ σας ενημερώνει ότι ο Ευγένιος Τριβιζάς, αγαπημένος συγγραφέας μικρών και μεγάλων, έχει ξεκινήσει ήδη από το Νησί των Πυροτεχνημάτων με το αερόστατό του και ένα αόρατο πράσινο καγκουρό και κατευθύνεται στην πόλη μας.
   Ευελπιστούμε ότι αν δεν συγκρουστεί με κανένα ιπτάμενο κρουασάν, αν δεν πέσει στον Ωκεανό των Εφτά Παφλασμών και αν δεν τον αιχμαλωτίσουν πρασινογένηδες πειρατές, θα βρίσκεται σε λίγο σίγουρα κοντά μας για να μας συναρπάσει με την ανεξάντλητη φαντασία του.
   Οι υπεύθυνοι του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, Ελευθέριος Μέλιος και Μαρία Ιγνατίου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στο πρόσωπο του Ευγένιου Τριβιζά και με χαρά προσκαλούν τους μικρούς του αναγνώστες αλλά και όσους μεγάλους αισθάνονται παιδιά να ακολουθήσουν τον αγαπημένο συγγραφέα στους μαγικούς του κόσμους.
   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση 10:30 π.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ελευθέριο Μέλιο στα τηλέφωνα του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου 2651067320 & 6986180630 και στη σελίδα facebook.com/Diepistimoniko.gr
   Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Κέντρου για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ψυχαγωγία του ευρύτερου κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.