8 Ιουν 2016

Η Google «ταξιδεύει» στην Άρτα

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας


   Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online» και με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, από τις 19:00-21:00 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου) δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Τα 5 βασικά εργαλεία για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία».
   Στόχος να γνωρίσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού τα οφέλη του διαδικτύου και να εκπαιδευτούν στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων.
   Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων). Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, η Google συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία ώστε να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού σε όλη την Ελλάδα.
   Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο, ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή, μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
   Για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-epirus/registrations/new/.
   Εγγραφές μπορούν να γίνουν και στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.