15 Ιουν 2016

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του ΒΗΜΑ FM

ΔΟΛ, όπως λέμε υγιής επιχειρηματικότητα #not

   Προσωρινή διαταγή με την οποία δεσμεύεται το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM εκδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από το Ειρηνοδικείο Αθηνών μετά από προσφυγή της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
   Το πρωτοβάθμιο σωματείο διεκδικεί την άμεση καταβολή δεδουλευμένων τριών (3) τουλάχιστον μηνών που οφείλονται στους τεχνικούς της επιχείρησης. Μία εξέλιξη που σαφώς έχει ιδιαίτερη σημασία εξαιτίας των συνολικών εξελίξεων στις επιχειρήσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ο οποίος κατέχει τον ραδιοφωνικό σταθμό.
   Να σημειωθεί ότι οφειλές δεδουλευμένων υπάρχουν στο σύνολο των εργαζομένων του ραδιοσταθμού και αποτελεί ένα ερώτημα το αν θα υπάρξουν ανάλογες αντιδράσεις από τις αντίστοιχες οργανώσεις δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων.
   Η τακτική αγωγή της ΕΤΕΡ αναμένεται να εκδικαστεί στις 21 Ιουνίου ενώ η προσωρινή διαταγή «τρέχει» ήδη από τις 10 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.