21 Ιουν 2016

Τα Μουσικά Μονοπάτια οδηγούν φέτος στο Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών

Τρεις ημέρες μουσικών μαθημάτων και σεμιναριών, μέσα σε ένα πανέμορφο ελατόδασος, κάτω από τις επιβλητικές κορφές των Τζουμέρκων


   Στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα τόσο στο Oρειβατικό Kαταφύγιο Μελισσουργών όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων, μια ομάδα ανθρώπων, ευαισθητοποιημένη σε θέματα πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος,  ξεκίνησε μια προσπάθεια για την ανάδειξη – διάδοση και διάσωση της Ελληνικής - και όχι μόνο - Μουσικής Παράδοσης.
   Η οργανωτική ομάδα της καλλιτεχνικής συνάντησης, μέσα σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών και σύγχρονων μουσικών προτάσεων σε διαλεκτική σχέση με το χθες, το σήμερα και το αύριο οργανώνει σεμινάρια, συναυλίες και άλλα δημιουργικά δρώμενα, έτσι ώστε μέσα από τα “Μουσικά Μονοπάτια” να οδηγηθούμε σε δρόμους πνευματικούς.
   Μέσα σε ένα πανέμορφο ελατόδασος, κάτω από τις επιβλητικές κορφές των Τζουμέρκων τα πεζοπορικά μονοπάτια που περιβάλλουν το Καταφύγιο Μελισσουργών και οδηγούν σε καταπράσινα μικρά λιβαδάκια - ρεβένια, απομεινάρια παλιών αγροτικών εκτάσεων, θα γεμίσουν με μουσικές, φωνές και ενέργεια.
Θα μεταμορφωθούν σε Μουσικά Μονοπάτια
   Φέτος, το Ορειβατικό Καταφύγιο Μελισσουργών, σε συνεργασία με τον Ξενώνα "Αγκάθι", διοργανώνει στις 1, 2 και 3 Ιουλίου 2016 τα "Μουσικά Μονοπάτια". Το τριήμερο αυτό καθημερινά κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες θα πραγματοποιούνται σεμινάρια από κορυφαίους στο είδος του καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα θα διδάξουν ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος (κλαρίνο), ο Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), ο Χρήστος Ζώτος (λαούτο), ο Ανδρέας Καρακότας (φωνή), ο Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά), ο Δημήτρης Μηταράκης (κιθάρα), ο Πάππος Μανώλης (μπουζούκι) και ο Haig Yazdjian (ούτι). Το πρόγραμμα θα ολοκληρώνεται από συναυλίες, παραστάσεις, και άλλες δραστηριότητες, ανοικτές προς το κοινό.
   Για να δηλώσετε συμμετοχή στα Μουσικά Σεμινάρια επισκεφθείτε την σελίδα www.mousikamonopatia.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.