14 Ιουν 2016

Σε ποιον είπε ο Αλέκος Καχριμάνης: «δεν είδα από τα μάτια, είδα από τα φρύδια»;

«Εσείς λύσατε τα προβλήματα, τα οποία άλλοι ούτε τα καταλάβαιναν»


   Χθες, Δευτέρα 13 Ιουνίου, το πρωί, στο στο ξενοδοχείο Du Lac στα Γιάννενα, διοργανώθηκε, από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ημερίδα, με θέμα «Ανάπτυξη της Αιγοπροβατοτροφίας με πυλώνα αναφοράς την Ήπειρο», στην οποία μίλησαν ο υπουργός , Βαγγέλης Αποστόλου, η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη και ο Γενικός Γραμματέας του ΥπΑΑΤ, Νίκος Αντώνογλου.
   Την ημερίδα χαιρέτισε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τις προσπάθειές του στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων των αγροτών και των κτηνοτρόφων.
   Ο κ. Καχριμάνης, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο, με την παροιμία, «δεν είδα από τα μάτια, είδα από τα φρύδια», ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Αποστόλου και είπε: «Εσείς λύσατε τα προβλήματα, τα οποία άλλοι ούτε τα καταλάβαιναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.