22 Ιουν 2016

Στρατιωτικά μηχανήματα για εργασία στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη - ΦΩΤΟ

Θα εργαστούν για τρεις εβδομάδες σε καθαρισμό των Δημοτικών και Αγροτικών δρόμων


   Όπως φαίνεται, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη, Περικλή Μίγδου και παραχώρησε μηχανήματα του Ελληνικού Στρατού, που τόσο ήταν απαραίτητα για την εκτέλεση εργασιών σε Δημοτικές Ενότητες του ορεινού Δήμου. Τα μηχανήματα έφθασαν χθες, Τρίτη 22 Ιουνίου και βρίσκονται ήδη στα σημεία εργασίας
   Αντιγράφω από το προφίλ στο Facebook του δημάρχου, όπου βλέπουμε και φωτογραφίες των μηχανημάτων:

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου μας μηχανήματα του Στρατού θα εργαστούν για τρεις εβδομάδες σε καθαρισμό των Δημοτικών και Αγροτικών δρόμων του Δήμου μας!
Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη παρουσιάζει πρόβλημα στελέχωσης εργατικού, διοικητικού, τεχνικού προσωπικού αλλά κυρίως το μεγάλο του πρόβλημα υπάρχει στην έλλειψη χειριστών και χωματουργικών μηχανημάτων μιας και τα υπάρχοντα μηχανήματα είναι ένα βήμα πριν την απόσυρση!
Ευχαριστούμε τον Ελληνικό Στρατό και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την παροχή βοήθειας στο Δήμο μας ! Ένα Δήμο από τους πιο γηρασμένους στην Ευρώπη και τον πιο φτωχό στην Ευρωπαϊκή Ένωση !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.