2 Ιουν 2016

Βρέθηκε άμεση λύση για τον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Άρτας

Επισκευή του τωρινού, μέχρι την ολοκλήρωση της προμήθειας του νέου, που προχωρά κατά προτεραιότητα με ταχύτατους ρυθμούς

   Το Υπουργείο Υγείας, μέσω της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, έχει εκκινήσει κατά προτεραιότητα με ταχύτατους ρυθμούς διαγωνιστική διαδικασία για προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο μας.
   Αξιολογώντας ως μείζον το λειτουργικό πρόβλημα του πεπαλαιωμένου εγκατεστημένου μηχανήματος, που σήμερα είναι εκτός λειτουργίας.
   Για το συγκεκριμένο πρόβλημα επέδειξαν ενδιαφέρον οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού της περιοχής μας και το Δ.Σ. και ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας αισθάνονται την υποχρέωση να τους ευχαριστήσει δημόσια για το ενδιαφέρον τους για τη δημόσια δομή υγείας του Νομού μας.
   Eυχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κο Βασίλειο Ψαθά που έκανε την επιλογή να αξιοποιήσει τη δυνατότητα που δίνει ο Ν. 4368/2016 στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β΄ βαθμού να επιχορηγούν δημόσιες δομές υγείας της διοικητικής τους Περιφέρειας για την κάλυψη άμεσων αναγκών τους, με αποτέλεσμα το Νοσοκομείο Άρτας να επιχορηγηθεί απ’ την Περιφέρεια Ηπείρου για τμήμα της δαπάνης για την επισκευή και αντικατάσταση της λυχνίας του αξονικού τομογράφου.
   Ευχαριστεί εξίσου τον Δήμαρχο Αρταίων κο Χρήστο Τσιρογιάννη, που επέδειξε άμεσο ενδιαφέρον για την λειτουργικότητα του αξονικού τομογράφου, έσπευσε να ενημερωθεί από το Δ.Σ. και να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο ώστε ο Δήμος να επιχορηγήσει το Νοσοκομείο μας επίσης τμήμα της δαπάνης για την επισκευή και αντικατάσταση της λυχνίας του αξονικού τομογράφου.
   Έτσι, ο Δήμος Αρταίων κι η Περιφέρεια Ηπείρου θα επιχορηγήσουν το σύνολο της αποκατάστασης της βλάβης του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου μας. Ώστε σύντομα και πριν την ολοκλήρωση της προμήθειας νέου διαγνωστικού μηχανήματος να καταστεί λειτουργικός σύντομα ο εγκατεστημένος σήμερα στο Νοσοκομείο μας αξονικός τομογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.