23 Ιουν 2016

Αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών ύδρευσης σε Άρτα, Πρέβεζα και Λευκάδα

Έργο προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ

   Επίσκεψη από στελέχη του Υπουργείου Υποδομών (αρμόδια υπηρεσία Δ6) στο έργο «Κατασκευή Έργων Ύδρευσης Νομών Πρέβεζας-Άρτας-Λευκάδας» πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Ιουνίου, το πρωί στον Άγιο Γεώργιο Λούρου, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Αρταίων και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Άρτας, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Άρτας, Βασίλης Κρανιώτης και ο Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής.
   Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης των κεντρικών αγωγών ύδρευσης των Νομών Άρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας, συνολικού προϋπολογισμού 130 εκ. ευρώ, η ολοκλήρωση των μελετών του οποίου αναμένεται μέσα στο 2017.
   Αυτή την στιγμή συντάσσονται οι προμέλετες και οριστικές μελέτες υδραυλικών και λοιπών έργων και οι υποστηρικτικές μελέτες (τοπογραφική, περιβαλλοντική, γεωλογική μελέτη, γεωτεχνικές έρευνες και μελέτες κλπ) και στη συνέχεια θα γίνουν οι ενέργειες για την ένταξη του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.