22 Ιουν 2016

Αποκλειστικό: Τον Ιούλιο δίνεται στην κυκλοφορία η παράκαμψη Αμφιλοχίας!

Ποιο το χρονοδιάγραμμα παράδοσης της Ιόνιας Οδού

   Ο κύβος ερρίφθη και ένα μεγάλο κομμάτι της Ιόνιας Οδού ετοιμάζεται να δοθεί στην κυκλοφορία, διευκολύνοντας κατά πολύ το έργο των οδηγών.
   Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ ήδη πάρθηκε η απόφαση και είναι όλα έτοιμα ώστε να δοθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου το τμήμα Κουβαράς – Αμφιλοχία. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι που θα παρακάμπτει την Αμφιλοχία, θα απαλλάσσει τους οδηγούς απ’ αυτό το άγχος και θα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο διέλευσης.
   Όμως, το 2016 θα έχει και άλλα καλά νέα. Άλλο ένα μεγάλο τμήμα, από την Γαυρολίμνη (Κλόκοβα) μέχρι το Κεφαλόβρυσο θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα και θα κουμπώσει με το υπόλοιπο δίνοντας στους οδηγούς πάνω από την μισή Ιόνια Οδό στην κυκλοφορία. Σε αυτό θα συντελέσει και η παράδοση ενός ακόμη κομματιού από την Άρτα μέχρι το Τέροβο, στα όρια της Ηπείρου, που είναι και αυτό προχωρημένο.
   Οι εργασίες σε όλο το φάσμα προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και είναι ανάγκη το συντομότερο να παραδοθεί όλο το έργο. Το υπουργείο έχει δεσμευτεί ότι θα γίνει τον Μάρτη του 2017, έστω και με κάποιες ελλείψεις. Σε αυτό συντελεί και η ταχεία πρόοδος της Κλόκοβας, της οποίας η διάνοιξη ολοκληρώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.