28 Ιουν 2016

Απαγορεύεται η κυκλοφορία στο λόφο Περάνθης, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς στο περιαστικό δάσος της Άρτας

Μέχρι τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου, στις 31 Οκτωβρίου
 
   Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, που δημοσιοποιείται με ανακοίνωση της Π.Ε. Άρτας:
   «Απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων και μηχανημάτων ως και η παραμονή εκδρομέων σε δάση και περιοχές ειδικής προστασίας σε ημέρες και ώρες που ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς θεωρείται υψηλός, κατά το διάστημα μέχρι λήξης της αντιπυρικής περιόδου ήτοι 31-10-2016 και από ώρας 21:00 βραδινή έως 06:00 πρωινή σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους και περιοχές της ΠΕ Άρτας, λόγω του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών στο Περιαστικό Δάσος του λόφου Περάνθης».
   Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι:
   «Στον δρόμο της Ανατολικής Πλευράς του λόφου Περάνθης που διέρχεται έμπροσθεν των ΕΠΑΛ - ΙΕΚ από την διασταύρωση του με την οδό Στρατώνος μέχρι το Τουριστικό περίπτερο και από το τουριστικό περίπτερο μέχρι τη Λιμίνη στον διανοιχθέντα νέο δρόμο που διέρχεται κατά μήκος της κορυφογραμμής του Λόφου Περάνθης.
   - Στην ανωτέρω απαγόρευση συμπεριλαμβάνονται και οι χωματόδρομοι που διασταυρώνονται με τους ανωτέρω δρόμους και βρίσκονται επί του λόφου, δύο στην Ανατολική και ένας στη Δυτική πλευρά άνωθεν της Ι. Μ. Κ. Παναγιάς.
   Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα μηχανήματα και οχήματα των Υπηρεσιών, των Δήμων ως και τα οχήματα παροχής βοήθειας όπως επίσης και οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών και των Δήμων όταν εκτελούν υπηρεσία.
   Η εφαρμογή της παρούσης ανατέθηκε στην Αστυνομική Δ/νση Άρτας, στη Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη Δασική Υπηρεσία και στην Υπηρεσία Αγροφυλακής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.