3 Ιουν 2016

Ο Ομάρ πηδά το τείχος και έρχεται στην Άρτα

Μοιάζει φυσιολογικό να σκαρφαλώνεις κάθε μέρα έναν πανύψηλο τοίχο για να μπορέσεις να είσαι για λίγο με τον άνθρωπο που αγαπάς

   Η Κινηματογραφική Ομάδα Άρτας "ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ"προβάλλει την Παλαιστινιακή ταινία υποψήφια για Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας του Χανί Αμπού-Ασάντ, «Ομάρ», την επόμενη Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 20:30.
   Η προβολή θα γίνει στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας με είσοδο ελεύθερη και θα είναι η τελευταία για την φετινή χρονιά.
   Ο Ομάρ είναι ένας νεαρός που βγάζει το ψωμί του ως εργαζόμενος σε φούρνο. Αυτό, κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί μόλις πέσει η νύχτα, μαζί με τους παιδικούς του φίλους Τάρεκ και Αμτζάντ επιδίδεται σε «ανταρτοπόλεμο» ενάντια στις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής. Ερωτευμένος με την αδελφή του Τάρεκ, Νάντια, την επισκέπτεται κάθε μέρα, σκαρφαλώνοντας το τείχος που χωρίζει τις δύο πλευρές.
   Σε μία από τις νυχτερινές εξορμήσεις με τους φίλους του, σκοτώνουν έναν Ισραηλινό στρατιώτη, με αποτέλεσμα να βρεθούν κυνηγημένοι από τις...

η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.