14 Ιουν 2016

Ν.Δ. στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Σε κενό στρατηγικής μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης

Γκρίνια για την κάμψη στις δημοσκοπήσεις, διχασμός για τον τρόπο ανάδειξης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ταλάντευση ως προς τους "Παραιτηθείτε" και αμφιθυμία για τον νέο αναπτυξιακό νόμο
   Το έδαφος κάτω από τα πόδια της έχασε η ηγεσία της Ν.Δ. με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, με συνέπεια η στρατηγική της "παρένθεσης" και των "εκλογών" να μείνει μετέωρη και στο εσωτερικό του κόμματος να επικρατεί νευρικότητα και σύγχυση.
   Η επίθεση στην Kάπα Research για τη δημοσκοπική διαπίστωση ότι μεγάλο τμήμα της κοινωνίας κρατάει στάση αναμονής έναντι της κυβέρνησης είναι χαρακτηριστική, αλλά δεν είναι η μόνη περίπτωση ενδεικτική του εκνευρισμού. Δ. Αβραμόπουλος αλλά και Ντ. Μπακογιάννη αντιτάχθηκαν δημοσίως στη θέση του Κυρ. Μητσοτάκη για μη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό.
   Επιπλέον, η ηγεσία του κόμματος συνεχίζει το "κρυφτούλι" με τους "Παραιτηθείτε", καθώς ευθέως το ΠΑΣΟΚ και εμμέσως το Ποτάμι "τραβήχτηκαν" από τη μέση. Φαινόμενο μετεωρισμού παρατηρείται και στην περίπτωση του αναπτυξιακού νόμου που συζητείται στη Βουλή. Η Ν.Δ. αδυνατεί να αποφασίσει υπέρ ή κατά.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.