1 Ιουν 2016

Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού αύριο στην Άρτα

Σήμερα, Τετάρτη 1 Ιουνίου, λήγει η διορία για τις αιτήσεις συμμετοχής

   O Δήμος Αρταίων και το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, σε συνεργασία με το 8ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, διοργανώνουν Ανοικτό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016.
   Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν, με ώρα έναρξης 18.30, στην Πλατεία Σκουφά, απέναντι από την Παρηγορήτισσα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της ευρύτερης περιοχής. Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθούν και οι αντίστοιχοι όμιλοι με τους μαθητές χωρισμένους ανά τάξη.
   Θα διεξαχθούν 5 γύροι, ενώ για τους νικητές έχει προβλεφθεί κύπελλο για τον πρωταθλητή κάθε κατηγορίας και μετάλλιο για τους δεύτερο και τρίτο νικητή. Επίσης μετάλλιο θα δοθεί και στο πρώτο κορίτσι. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.
   Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο site του Δήμου Αρταίων http://www.arta.gr, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα εγγραφής, από Τρίτη 17 Μαΐου έως και Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016.
   Η συμμετοχή του μαθητή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί πριν την έναρξη των αγώνων με την αυτοπρόσωπη παρουσία του από τις 18.10-18.30.
   Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των κανονισμών που προβλέπει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και η FIDE. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει αρμόδιος ορίζεται ο Επικεφαλής Διαιτητής και ο Διευθυντής Αγώνων.
   Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.