2 Ιουν 2016

Για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση «Πανηπειρωτική 2016» ο Δήμος Ν. Σκουφά

Για την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων

   Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση «Πανηπειρωτική 2016», η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων από τις 14 έως 22 Μαΐου. Η «Πανηπειρωτική» διοργανώνεται ετησίως από την εταιρία "ΚΥΚΛΟΣ" και διενεργείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και του Δήμου Ζίτσας.
   Η διεθνής αυτή έκθεση, η οποία προσελκύει κάθε χρόνο 60.000 έως και 70.000 άτομα, έχει ως κύριο μέλημα την προβολή των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και την προώθηση του τοπικού στοιχείου κάθε Νομού, με σκοπό αυτοί να γίνουν ελκυστικοί σε ελληνικό αλλά και διεθνές επίπεδο.
   Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά συμμετείχε για πρώτη φορά στην «Πανηπειρωτική 2016». Οι εκθέτες οι οποίοι προσέφεραν τα προϊόντα τους με μεγάλη προθυμία και χαρά είναι οι εξής: ΔΕΑΣ, INTERCOM FOODS, ΓΑΤΣΙΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ , ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΤΑ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, Β.ΓΕΙΤΟΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.