15 Ιουν 2016

Μπήκαν οι υπογραφές για 2 έργα προστασίας του Αμβρακικού κόλπου

Αφορούν τη συλλογή και μεταφορά λυμάτων οικισμών

   Από χθες άρχισε να "τρέχει" η ημερομηνία κατασκευής δύο σημαντικών περιβαλλοντικών έργων για την Π.Ε. Άρτας και τον Αμβρακικό Κόλπο. Από τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας "ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ" Γιάννη Τόλιο, υπογράφηκαν οι συμβάσεις κατασκευής τους.
   Το πρώτο έργο, με συμβαλλόμενο το Δήμο Νικολάου Σκουφά και συνυπογράφοντα το Δήμαρχο Στάθη Γιαννούλη, αφορά τη συλλογή και μεταφορά λυμάτων οικισμών (Αγίας Παρασκευής) πρώην Δήμου Αράχθου του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 861.580,26 ευρώ ( χωρίς ΦΠΑ) και προθεσμία περαίωσης του έργου ορίστηκε η 14η Ιουνίου 2018, ήτοι 24 μήνες.
   Το δεύτερο έργο, με συμβαλλόμενη τη Δ.Ε.Υ.Α. Άρτας και συνυπογράφοντα τον Πρόεδρό της Χρήστο Τσιρογιάννη, αφορά τη συλλογή και μεταφορά λυμάτων οικισμών (Ανέζας - Καλογερικού - Ψαθοτοπίου) πρώην Δήμου Αμβρακίας του Δήμου Αρταίων. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε 3.096.074,70 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και προθεσμία περαίωσης του έργου ορίστηκε η 14η Ιουνίου 2019, ήτοι 36 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.