22 Ιουν 2016

10χρονος από τους Πλησιούς Άρτας, στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα!

Χρήστος, όπως... Λιονέλ!!!


   Ο 10χρονος Χρήστος Σιάκας από την ακαδημία της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη, Σάντος Πανοράματος, πέρασε το τελικό στάδιο δοκιμών και πλέον… λογίζεται μέλος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα!
   Μοιάζει με ψέμα, ένα ωραίο όνειρο, όμως για τον μικρό Χρήστο Σιάκα, θα γίνει πραγματικότητα!
   Ο 10χρονος πιτσιρικάς, που κατάγεται από τους Πλησιούς Άρτας και αγωνίζεται στην ακαδημία Σάντος Πανοράματος στην Θεσσαλονίκη, η οποία συνεργάζεται με την ΑΕΚ, τον Απρίλιο έλαβε επίσημη κλήση για να δοκιμαστεί από την Barcelona Escola!
   Ο μικρός Χρήστος πέρασε τα τεστ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα.
   Ο 10χρονος Αρτινός τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε και πάλι στην Βαρκελώνη, για να γραφτεί στην Barcelona Escola και να ετοιμαστεί, μαζί με την οικογένειά του, για την μόνιμή τους εγκατάσταση στην Ισπανία.
   Πολύ σημαντική, είναι και η στάση της οικογένειας του μικρού, με τον πατέρα του να βάζει σε απόλυτη προτεραιότητα τον γιο του και την εξέλιξή του, χωρίς να υπολογίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες της «ξενιτιάς», αν και ο ίδιος θα αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα για την δουλειά του.
   Φυσικά, μεγάλο μέρος από τα εύσημα, μετά από τον Χρήστο και στην οικογένειά του, ανήκουν και στους ανθρώπους που τους βοήθησαν σε όλο αυτό. Τόσο ο προπονητής του, Άκης Ιωσηφίδης, που τον επέλεξε, ανέδειξε, αλλά και στήριξε, όντας στο πλευρό του σε όλα τα ταξίδια και τις δοκιμές, όσο και η υπόλοιπη ακαδημία Σάντος Πανοράματος, που συνέβαλε σε αυτή την πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα ποδοσφαιρική επιτυχία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.