27 Μαΐ 2016

Προσφυγόπουλα στη Φιλιππιάδα βρήκαν και φροντίζουν 4 αδέσποτα κουταβάκια - ΦΩΤΟ

Κι αυτά "αδεσποτα", περιμένοντας να γυρίσουν σπίτι τους...


   Παιδιά - πρόσφυγες από τη Συρία, που μένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, εντόπισαν τα τέσσερα αδέσποτα κουταβάκια που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η μαμά τους είχε σκοτωθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και εκείνα ανέλαβαν την φροντίδα τους.
   Τα πιτσιρίκια, μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν στα ζώα την κατάλληλη τροφή, ενημέρωσαν τους γονείς τους και τελικά για τα σκυλάκια ενημερώθηκε η Πέλα Καλογήρου, που είναι ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Παρέμβαση για τα ζώα Πρέβεζας».
   Η κα Καλογήρου επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και κάνει έκκληση για την υιοθεσία, φιλοξενία γι’ αυτά τα σκυλάκια, που είναι περίπου τεσσάρων εβδομάδων, καθώς τα αδέσποτα ζώα στην Πρέβεζα και στις γειτονικές περιοχές είναι πάρα πολλά και όσοι νοιάζονται ελάχιστοι, όπως μας εξήγησε η κτηνίατρος Αμαλία Κωλέτση, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση των παιδιών και θα προσφέρει δωρεάν την εξέταση, τα εμβόλια και αντιπαρασιτικά φάρμακα για τα μωρά.
   Αν μπορείτε να βοηθήσετε, επικοινωνήστε με την κα Καλογήρου στο τηλέφωνο: 6937099240 ή μέσω facebook εδώ.

FilippiadaKoutaviaProsfygopoula (6)...
FilippiadaKoutaviaProsfygopoula (4)...
FilippiadaKoutaviaProsfygopoula (3)...
FilippiadaKoutaviaProsfygopoula (2)...FilippiadaKoutaviaProsfygopoula (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.