29 Απρ 2016

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Αλέξη Τσίπρα: «Σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις»

- Η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά
- Όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015, είναι βαθιά νυχτωμένοι και αυτές τις μέρες εκτίθενται


   Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δηλώνοντας ότι «η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση».
   Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε συνεργάτες του, προέβλεψε ότι «σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις» και σχολίασε, απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, πως «όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015, είναι βαθιά νυχτωμένοι και αυτές τις μέρες εκτίθενται».
   Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πολύωρη συνεργασία με τους υπουργούς Οικονομικών και Οικονομίας με αντικείμενο τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς.
   Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός έλαβε πρόσκληση συμμετοχής στη δεύτερη συνάντηση των αρχηγών κυβερνήσεων προοδευτικών κρατών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη και την αποδέχτηκε. Υπενθυμίζεται ότι είχε συμμετάσχει και στην πρώτη συνάντηση που έγινε στο Παρίσι κατόπιν πρόσκλησης του Φρανσουά Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.