12 Φεβ 2016

Έγινε κριτσπέταλος στο twitter με το #menoume_kanalia

- Η αγωνιώδης στήριξη στους καναλάρχες αποτέλεσε πηγή αστείρευτης έμπνευσης για τα social media
- Ο ΣΚΑΪ το τερμάτισε, κάνοντας retweets τις ατάκες Μητσοτάκη
 
   Την «τιμητική» τους είχαν χθες, Πέμπτη, οι κ.κ.Δένδιας, Βενιζέλος, Λοβέρδος, Θεοχάρης, αλλά φυσικά και τα κυρίαρχα τηλεοπτικά δίκτυα, αναφορικά με τον σχολιασμό των χρηστών του twitter.
   Οι… ενστάσεις αντισυνταγματικότητας που με τόσο πάθος έθεταν τόσο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος συνεπικουρούμενος από τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, η φράση του -επίσης- πρώην υπουργού της ΝΔ, Νίκου Δένδια για τον Μεταξά, αλλά και η…οργή του βουλευτή με το Ποτάμι, Χάρη Θεοχάρη, στο πλαίσιο της υπεράσπισης του σημερινού τηλεοπτικού τοπίου, αποτέλεσαν πηγή αστείρευτης έμπνευσης για τα social media.
   Αναφορές διαβάσαμε και για τα επιχειρήματα περί «πλουραλισμού», «ελευθερίας του λόγου» και άλλων «δημοκρατικών δικαιωμάτων» που, σύμφωνα με τα κανάλια και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, «καταστρατηγούνται» μέσω της αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών.
   Μια ματιά στη στάση των καναλιών τα τελευταία χρόνια, αρκεί και είναι ενδεικτική για να αντιληφθούμε πως, τα κυρίαρχα δίκτυα, αντιλαμβάνονται τον «πλουραλισμό» και την «ενημέρωση». Άλλωστε, το απέδειξε για ακόμα μία φορά ο επίσημος λογαριασμός του ΣΚΑΪ στο twitter, που έκανε retweet ατάκες του Μητσοτάκη!


   Ούτε τα προσχήματα! Είναι ίσως η πρώτη φορά που ένα τηλεοπτικό κανάλι κάνει retweet μηνύματος αρχηγού κόμματος στο Twitter!
















πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.