9 Φεβ 2016

Η Ντένια στην Αμερική με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας

   Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική και μάλιστα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!
   Η τεράστια αγάπη και το μήνυμα της απίστευτης Ζακυνθινής κοινωνίας έφτασε στις άκρες της γης, γιατί η Ντένια πρέπει να ζήσει!
   Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή – δια στόματος Υφυπουργού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Βουλευτή Ζακύνθου, Σταύρου Κοντονή – η είδηση ότι ξεκινά το ταξίδι της ελπίδας για την 28χρονη Ντένια Παράσχη.
   Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.
   Η τεράστια αγάπη που ένωσε όλη τη Ζάκυνθο και δημιούργησε ένα μεγάλο κύμα ενδιαφέροντος, αγάπης, πάθους για ζωή, έμπνευσης, ευαισθησίας, ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη. Όλη η Ελλάδα μιλάει για αυτή την αγάπη σε αυτό το παιδί που πρέπει να ζήσει!
   Γνωστός για τις ευαισθησίες του ο υφυπουργός, από την πρώτη στιγμή που το πληροφορήθηκε άρχισε ένα τιτάνιο αγώνα και κύκλο επαφών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ενώ βρίσκεται σε επικοινωνία και με το Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας.
   Επόμενη κίνησή του, όπως μας αποκάλυψε, προκειμένου να συνδράμει και οικονομικά είναι να απευθυνθεί στις ΠΑΕ προκειμένου να ενισχύσουν την 28χρονη Ντένια και οικονομικά.
Μέσα σε δυο μέρες
   Με πρωτοφανή ανθρωπιά και θετική διάθεση ανταποκρίθηκαν οι απανταχού Ζακυνθινοί και όχι μόνο στο κάλεσμα της νεαρής Ντένιας Παράσχη που, με μια συγκλονιστικά διακριτική και αξιοπρεπή επιστολή, ζήτησε τη συνδρομή όλων μας για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη πρόκληση στη ζωή της. Η ίδια που έχει διαγνωστεί με μια σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και η οικογένειά της ζητάει τη στήριξη και τη βοήθεια του καθενός από εμάς προκειμένου να φύγει με ειδικό στελεχωμένο λιαρ τζετ άμεσα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε εξειδικευμένη Ογκολογική κλινική στην Βοστόνη (Αμερική).
   Το κόστος ωστόσο για τη νοσηλεία της ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένεια της.
   Η Ζακυνθινή κοινωνία – όπου γης – και πολλοί ανώνυμοι έλληνες, μέσα σε μερικές ώρες έδειξαν στην οικογένεια ότι το οικονομικό λύνεται και δεν θα εμποδίσει τον αγώνα για ζωή!
   Το ενδιαφέρον ξέσπασε με πρωτοφανή ταχύτητα και δυναμική, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εκτός από μεμονωμένους πολίτες, σύλλογοι, σωματεία, φορείς και συλλογικότητες δήλωσαν πρόθυμοι να συνδράμουν και συγκεντρώνουν ήδη χρήματα.
   Θυμίζουμε τον λογαριασμό για βοήθεια: 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.