10 Φεβ 2016

Συνελήφθη ο διευθυντής των φυλακών Τρικάλων για κατοχή κοκαΐνης

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά...

   Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του διευθυντή φυλακών Τρικάλων ξεκίνησε το υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς εκείνος συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης. Αποφάσισε επίσης την αναστολή των καθηκόντων του.
   Στην ανακοίνωση του το υπουργείο αναφέρει πως «η αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών στη φυλακή γίνεται με τον καθιερωμένο έλεγχο, αλλά και με προγράμματα σωματικής αποτοξίνωσης και ψυχικής απεξάρτησης. Κάθε άλλη επαφή με τα ναρκωτικά, όποιον και αν αφορά, αντιμετωπίζεται με τον αναγκαίο και δίκαιο ποινικό έλεγχο».
   Ο 40χρονος διευθυντής των φυλακών, πάνω στον οποίο βρέθηκε ποσότητα 0,7 γραμμαρίων κοκαΐνης, κρατείται και πρόκειται να προσαχθεί στον Εισαγγελέα.
   Μαζί με τον διευθυντή, συνελήφθησαν και άλλοι δύο άνδρες, ένας 36χρονος και ένας 45χρονος στα Τρίκαλα.
   Το βράδυ της Δευτέρας ο 40χρονος διευθυντής, μαζί με τον 36χρονο, προμηθεύτηκαν από τον 45χρονο ποσότητα κοκαΐνης. Στη συνέχεια, ο 40χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του στις φυλακές, όπου ακινητοποιήθηκε πριν μπει σε αυτές και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η συσκευασία με την κοκαΐνη. Σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε και συσκευασία με σπόρους χασίς βάρους 0,9 γραμμαρίων. Σε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου, όπου και συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
   Το πρωί της Τρίτης συνελήφθη και ο 45χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 88,4 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι και 73 φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα και 465 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.