2 Φεβ 2016

Στην Άρτα ο Αλέξης Χαρίτσης και η Ευγενία Φωτονιάτα, ομιλητές σε ανοιχτή εκδήλωση για το νέο ΕΣΠΑ

Στόχος η καλύτερη αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την περιοχή μας
 
   Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ., στο Επιμελητηριακό Μέγαρο (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου). διοργανώνεται, από το Επιμελητήριο Άρτας, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα - Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020», με κεντρικό ομιλητή τον  Υφυπουργό Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων &ΕΣΠΑ Αλέξης Χαρίτσης.
   Η συμπατριώτισσά μας Ευγενία Φωτονιάτα, Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ταμείου Συνοχής, που έρχεται μαζί με τον Αλέξη Χαρίτση, θα μιλήσει στην εκδήλωση και θα αναπτύξει το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία».
   Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη και η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Ηπείρου, Τατιάνα Καλογιάννη.
   Με την ευκαιρία της επίσκεψή του για την εκδήλωση, ο Αλέξης Χαρίτσης θα έχει σειρά επαφών, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για την περιοχή μας.
   Όπως συχνά έχει επισημάνει, σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Χαρίτσης, τα προγράμματα ΕΣΠΑ δεν πρέπει να έχουν πελατειακό, συντεχνιακό χαρακτήρα, αλλά να αφήσουν το "αποτύπωμά" τους στον τόπο. Δείτε για παράδειγμα τι έγινε με το προηγούμενο ΕΣΠΑ: Η Ελλάδα ήταν πρώτη σε απορροφητικότητα, αλλά οι χρηματοδοτήσεις πήγαν σε φίλους και ημετέρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.