25 Φεβ 2016

Πρώτα τους βγαίνει ο... Ψυχάρης και μετά το χούι!!!

Απογυμνώθηκε το συγκρότημα της διαπλοκής


   Σημάδια αποσύνθεσης παρουσιάζει το άλλοτε κραταιό σύστημα της διαπλοκής, το οποίο εκτίθεται καθημερινά σε κοινή θέα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να παραστεί στη Βουλή και να απαντήσει στην επιστολή Μπόργιανς που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, με την οποία ο υπουργός Οικονομικών της Β. Ρηνανίας - Βεστφαλίας αποκαλύπτει ότι το 2012 η κυβέρνηση της Ν.Δ. αρνήθηκε να παραλάβει "στοιχεία σε CD" με "πιθανούς Έλληνες φοροφυγάδες".
   Επιπλέον, η νέα ηγεσία της Ν.Δ. συνεχίζει να εμφανίζεται σε πλήρη σύμπλευση με τον υπόδικο μεγαλοεκδότη και το χρεοκοπημένο σύστημα διαπλοκής, που καθημερινά προσπαθεί να... "κόψει μέρες" από την κυβέρνηση, μήπως εξασφαλίσει τη δική του μακροζωία και για το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ήταν για άλλη μια φορά κατηγορηματικός: "Τελείωσε αυτό που νομίζατε εσείς ότι θα είναι μόνιμο".
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.