24 Νοε 2015

Η Όλγα Γεροβασίλη στα Γιάννενα για την παρουσίαση του σχεδίου αναδιάρθρωσης και αναδιάταξης της αστυνομίας στην Ήπειρο

Καθοριστική η συμβολή της στην ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος στην  Άνω Καλεντίνη

   Στα Γιάννενα βρέθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 21 Νοεμβρίου 2015, η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, για να συμμετάσχει στην εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου  των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας και Πρέβεζας.
   Εκεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών, ανακοινώθηκε η ίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, που θα εδρεύει στην  Άνω Καλεντίνη. Ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων των ορεινών χωριών, που προώθησε η βουλευτής Άρτας και έγινε αποδεκτό από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Αναγνωστάκη.
   Το σχέδιο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της διαβούλευσης που διεξάγεται μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων.
   Στον χαιρετισμό της, η κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε:
   «Είναι η πρώτη φορά που ανοίγει αυτός ο διάλογος μεταξύ της πολιτείας και των τοπικών κοινωνιών, με στόχο να δημιουργήσουμε μια πιο αποτελεσματική αστυνομία, με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα παρέχει αρτιότερες υπηρεσίες στους πολίτες».
   «Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας», τόνισε, «αποτελεί κοινό αίτημα και αγωνία των κατοίκων, ιδιαίτερα της ηπειρώτικης υπαίθρου».
   «Η κυβέρνηση, οι αστυνομικές αρχές βρισκόμαστε εδώ, για να ακούσουμε τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας, έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών», κατέληξε η Όλγα Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.