25 Νοε 2015

Μπράβο στους Ηπειρώτες!!!

Πέτυχαν, με την συμβολή και της Όλγας Γεροβασίλη, την αρτιότερη επιτήρηση των συνόρων, με ελικόπτερο της αεροπορίας στρατού

   "Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η πτήση ελικοπτέρου στα βόρεια σύνορα μας και σίγουρα στο ΓΕΣ αξίζει ένα μπράβο. Να μην ξεχνάμε όμως και τους Ηπειρώτες της ΕΣΠΕΗΠ που εδώ και ένα χρόνο φώναζαν και πήγαν και το θέμα στην Βουλή μέσω της νυν κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη."
   Το παραπάνω κείμενο, από στρατιωτικό blog, έχει τίτλο: "Μπράβο στους Ηπειρώτες!" και αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση της επίσημης σελίδας του ΓΕΣ:

Επιτήρηση Βορείων Συνόρων
   Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού πραγματοποίησε πτήση επιτήρησης στην Περιοχή Ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.
   Το ελικόπτερο πραγματοποίησε χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Επιτηρητικά Φυλάκια, από τα ακριτικά χωριά της μεθορίου, καθώς και από την πόλη των Ιωαννίνων.
   Η πτήση του ελικοπτέρου εντάσσεται στα μέτρα που εξήγγειλε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε τον Ιούνιο τρέχοντος έτους στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, αναφορικά με την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της περιοχής. Στα εν λόγω μέτρα εντάσσονται:
   - Η ενίσχυση του προσωπικού των Επιτηρητικών Φυλακίων και των Μονάδων της περιοχής, γεγονός που ήδη έχει επιτευχθεί με τις στοχευμένες παρεμβάσεις στις μεταθέσεις των δύο τελευταίων σειρών οπλιτών.
   - Η συνεχής εκτέλεση Τακτικών Ασκήσεων Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ), όπως η πρόσφατη ΤΑΜΣ «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ – 2015», αλλά και οι συνεκπαιδεύσεις Μονάδων της περιοχής με τμήματα Ειδικών Δυνάμεων.
   - Με την εκτέλεση αναγνωρίσεων και εκπαιδεύσεως στην περιοχή από Ειδικά Τμήματα Καταδρομών.
   - Με πτήσεις επιτήρησης ελικοπτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.