30 Νοε 2015

Αναρτήθηκαν τα ονόματα για τα οκτάμηνα στο Δήμο Αρταίων

Ενστάσεις έως και τις 7 Δεκεμβρίου

   Από το Τμήμα Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρταίων, ανακοινώθηκε ότι:
   Στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Αρταίων, επί της Περιφερειακής Οδού & Αυξεντίου, στο ισόγειο τοιχοκολλήθηκαν:
   1. Πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας
   2. Ονομαστικές Καταστάσεις
   3. Καταστάσεις επιλογής
   4. Καταστάσεις απορριφθέντων υποψηφίων της υπ’αριθ. Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2015, για τους κωδικούς θέσεων:
      • 101 ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ
      • 102 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
      • 103 ΔΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
      • 104 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
   Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, ήτοι από 27/11/2015 έως και 7/12/2015. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και για να εξετασθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παράβολου πενήντα (50€) που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).
   Όλοι οι πίνακες είναι αναρτημένοι και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων (www.arta.gr), στην παράγραφο «προκηρύξεις».

   Σημ. Ο Δήμος Αρταίων με το υπ’ αριθ.40458/23-11-2015 έγγραφο, υπέβαλλε ερώτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με τη φημολογούμενη παράταση των συμβάσεων των οκτάμηνων που ήδη εργάζονται στο Δήμο μας.
   Σε περίπτωση που τις επόμενες ημέρες υπάρξει παράταση των συμβάσεων αυτών θα επανεξετασθεί η ολοκλήρωση ή η ματαίωση των προσλήψεων των νέων συμβάσεων οκτάμηνης διάρκειας βάση της ΣΟΧ 2/2014, λόγω έλλειψης πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.