13 Οκτ 2015

Διεθνές Συνέδριο από το ΤΕΙ Ηπείρου με θέμα «Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση IV: Οικονομία και ξένες γλώσσες»

Στις 15-17 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ηγουμενίτσα

   Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου διοργανώνει το 4ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση IV: Οικονομία και ξένες γλώσσες».
   Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ηγουμενίτσα έχοντας ως κεντρικούς θεματικούς άξονες τη σύνδεση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος με τις επαγγελματικές γλώσσες, τον θεσμικό ρόλο των ειδικών γλωσσών στην εκπαίδευση και τις διδακτικές προσεγγίσεις αυτών.
   Διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό και τα ελληνικά τριτοβάθμια ιδρύματα θα παρουσιάσουν εισηγήσεις σχετικές με την αναγκαιότητα για επένδυση στις ειδικές επαγγελματικές γλώσσες, στις διαπολιτισμικές και διερμηνευτικές δεξιότητες και στη διαχείριση της γλωσσικής ποικιλομορφίας στο εργασιακό περιβάλλον.
   Στο Συνέδριο θα παρασχεθεί ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική από ειδικευμένους διερμηνείς.
   Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα: http://ba-afl.byethost13.com/wp/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.