8 Οκτ 2015

Στο επίκεντρο τα έργα ανάπτυξης στην Άρτα

- Ο Γ. Γρ. Υποδομών Γιώργος Δέδες και η Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Όλγα Γεροβασίλη θα ενημερώσουν για τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού που αφορούν το Νομό
- Από τα Θεοδώριανα κατάγεται ο Γ. Δέδες

   Στο πλαίσιο επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου και προκειμένου ο Νομός Άρτας να αποκαταστήσει τον αναπτυξιακό προσανατολισμό του, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, θα επισκεφθεί την Άρτα, όπου, μαζί με την Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, θα ενημερώσουν για τα πρώτα βήματα του σχεδιασμού που αφορούν το Νομό.
   Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο της Άρτας, θα παρευρεθούν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Βασίλης Τσίρκας, ο βουλευτής Ν.Δ. Άρτας Γιώργος Στύλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Ψαθάς, οι δήμαρχοι Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, Κ. Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης, Ν. Σκουφά Στάθης Γιαννούλης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

σημ. Τηλεβόα: Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Γιώργος Δέδες είναι και αυτός, έστω κατά το ήμισυ, Αρτινός, καθώς η μητέρα του είναι από τα Θεοδώριανα.  Διατηρεί μάλιστα στενούς οικογενειακούς δεσμούς με συγγενείς του που ζουν στην Άρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.