2 Σεπ 2015

Ξεκίνησε η δωρεάν μετακίνηση ανέργων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Η δέσμευσή μας απέναντι στην πιο ευάλωτη ομάδα της ελληνικής κοινωνίας έγινε πράξη και πλέον στόχος μας είναι να διευρύνουμε το μέτρο και στις συγκοινωνίες των άλλων πόλεων της χώρας
 
   Η δωρεάν μετακίνηση ισχύει για τα μέσα που υπάγονται στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών – Πειραιά, Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ).
   Για να δοθεί η συγκεκριμένη έγκριση υπεγράφη κοινή υπουργική απόφαση 40580/3128 των Υπουργείων Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β1293/30.06.15) που κυρώθηκε με τον Ν. 4331 (ΦΕΚ Α69/02.07.15).
   Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, η συγκεκριμένη απόφαση «θα ανακουφίσει εκατοντάδες χιλιάδες ανέργων που αδυνατούν να πληρώσουν εισιτήριο και γίνονται αναγκαστικά λαθρεπιβάτες των αστικών συγκοινωνιών. Η δέσμευσή μας απέναντι στην πιο ευάλωτη ομάδα της ελληνικής κοινωνίας έγινε πράξη και πλέον στόχος μας είναι να διευρύνουμε το μέτρο και στις συγκοινωνίες των άλλων πόλεων της χώρας. Σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία διερευνούμε τους τρόπους για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.