27 Ιουλ 2015

Δικαιολογημένη πικρία, μέσω facebook, από το δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδο

Καταστράφηκε το μοναδικό χωματουργικό μηχάνημα που διέθετε ο Δήμος

   Την πικρία του εξέφρασε, μέσω fb, ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος για την καταστροφή από πυρκαγιά του μοναδικού χωματουργικού μηχανήματος του Δήμου.
   Σα να μην έφθανε η ασφυκτική υποχρηματοδότηση των ΟΤΑ, σα να μην ήταν αρκετό το καίριο πλήγμα που επέφεραν οι κατολισθήσεις και οι πλημμύρες του Φεβρουαρίου στους αγροτικούς δρόμους και σε πολλές άλλες υποδομές στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη στην Π.Ε. Άρτας, η ατυχία χτύπησε ξανά στις 23 Ιουλίου το πρωί.
   Το μοναδικό χωματουργικό μηχάνημα που διέθετε ο Δήμος για να καλύπτει τις ανάγκες του, καταστράφηκε, καθώς, κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε στη Τοπική Κοινότητα Διχομοιρίου, η μηχανή του έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να είναι πλέον μη λειτουργικό.
   Ευτυχώς, η φωτιά δεν εξαπλώθηκε στη γύρω περιοχή, καθώς άμεσα ο χειριστής του μηχανήματος, κάτοικοι που προσέτρεξαν στο χώρο του συμβάντος και η Πυροσβεστική, φρόντισαν να σβήσουν τη φωτιά και να αποσοβηθούν τα χειρότερα.
   Ο δήμαρχος Περικλής Μίγδος δεν έκρυψε την πικρία του για τις συνεχείς ατυχίες, αλλά και για την έλλειψη οικονομικής βοήθειας, γράφοντας στον τοίχο του στο Facebook:
   «Στις αμέτρητες πληγές που έχει ανοιχτές ο Δήμος μας από τις φυσικές καταστροφές του Φεβρουαρίου, μιας και καμιά οικονομική ενίσχυση δεν μας δόθηκε και αφού βιώσαμε και έναν δύσκολο μήνα χωρίς καύσιμα και με έργα σταματημένα ήρθε σήμερα και η άτυχη στιγμή να χάσουμε και το μοναδικό μας μηχάνημα από πυρκαγιά, πιθανόν από βραχυκύκλωμα, στην Τοπική Κοινότητα Διχομοιρίου ! Πέραν των ενεργειών για την κατάσβεση της φωτιάς από τον χειριστή, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, αλλά και με βοήθεια κατοίκων, ταχύτατη ήταν και η παρουσία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών τις οποίες ευχαριστούμε !»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.