29 Ιουλ 2015

Κινέζοι επενδυτές στην Ηγουμενίτσα

Ενδιαφέρον για τον πρωτογενή τομέα και ενθουσιασμός για τις... γαστρονομικές προτάσεις της περιοχής!!!

   Στην Ηγουμενίτσα βρίσκονται αυτές τις ημέρες Κινέζοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε διάφορους τομείς στην περιοχή.
   Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 οι Κινέζοι επενδυτές επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, όπου συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Γιάννη Λώλο, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και συζήτησαν για τα επενδυτικά τους σχέδια, που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.
   Ο Δήμαρχος δήλωσε πως o Δήμος θα σταθεί αρωγός σε βιώσιμες επενδυτικές δραστηριότητες με αναπτυξιακές προοπτικές, οι οποίες θα σέβονται το περιβάλλον και θα λειτουργήσουν ανταποδοτικά τόσο για τον Δήμο όσο και για την ευρύτερη περιοχή.
   Οι επενδυτές, από την πλευρά τους, δήλωσαν πρόθυμοι να επενδύσουν στην περιοχή, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον πρωτογενή τομέα και να αξιοποιήσουν, αλλά και να ενισχύσουν παραγωγικές δομές.
   Δεν έκρυψαν δε τον ενθουσιασμό τους τόσο για την φυσική ομορφιά, όσο και για τις γαστρονομικές προτάσεις της περιοχής.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.