5 Ιουλ 2015

Τσίπρας: Η δημοκρατία νικάει το φόβο και την προπαγάνδα

Ισχυρή αποφασιστικότητα όχι μόνο να μείνουμε, αλλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη


   Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 661ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου.
   Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας, επισήμανε ότι σήμερα είναι μία μέρα γιορτής, γιατί η Δημοκρατία είναι γιορτή είναι χαρά. Και όταν η δημοκρατία νικάει το φόβο, είναι και λύτρωση. Ο λαός, τόνισε, στέλνει μήνυμα. Κανείς δεν μπορεί, είπε, να αγνοήσει τη βούληση ενός λαού να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Η αποφασιστικότητα του λαού νικάει την προπαγάνδα του φόβου, ανέφερε.
   Ολόκληρη η δήλωση του πρωθυπουργού:
   «Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής διότι η δημοκρατία είναι γιορτή κι όταν η δημοκρατία νικάει τους φόβους και τους εκβιασμούς είναι και λύτρωση. Ο ελληνικός λαός στέλνει το μήνυμα ότι έχει στα χέρια του τη ζωή του. Σήμερα η δημοκρατία κερδίζει το φόβο. Η αποφασιστικότητα νικάει την προπαγάνδα του φόβου. Θα έχουμε ανοίξει ένα δρόμο για την Ευρώπη. Ισχυρή αποφασιστικότητα όχι μόνο να μείνουμε, αλλά να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη. Πράξη αποφασιστικότητας για ένα καλύτερο αύριο. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.