2 Ιουλ 2015

ΑΙΣΧΟΣ: Η δημόσια ΕΡΤ κάνει προπαγάνδα υπέρ του ΟΧΙ

Αυτό δεν είναι ενημέρωση, είναι ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ



   Δείτε στο παραπάνω γράφημα πώς επέλεξαν οι έξι πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί να καλύψουν τις δύο διαδηλώσεις υπέρ του ΟΧΙ (29/6) και του ΝΑΙ (30/6) και βγάλτε και εσείς τα συμπεράσματά σας: Είναι ξεκάθαρη η προπαγάνδα της δημόσιας ΕΡΤ υπέρ του ΟΧΙ. Αφιέρωσε 4:50 λεπτά στο συλλαλητήριο υπέρ του ΟΧΙ και μόλις 4:39 λεπτά υπέρ του ΝΑΙ...

2 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΟΙ ΤΣΙΚΝΗΔΕΣ.ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Η ΖΩΗ.ΤΟ ΔΕ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 10 ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους έστειλες ένα σχόλιο, που δεν λέει "λαμόγιο"τον έναν, "πουλημένο" τον άλλον, "λομπίστα"τον τρίτο.
      Λοιπόν, αν κραυγαλέο λάθος είναι να είναι δημόσια και όχι κυβερνητική η ΕΡΤ, τότε καλά κάνει και κάνει λάθος. Αν έκανε διαφορετικά, τότε θα ήταν κι αυτός μια συνέχεια των δεξιών και των πασόκων.

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.