1 Ιουλ 2015

Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης του νομού Άρτας υπέρ του ΟΧΙ

Περιφερειακοί σύμβουλοι της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και Δημοτικοί σύμβουλοι - Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή, Αρτινών Όραμα, Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Ν. Σκουφά, Δήμος Πολιτών, Συνεργασία Πολιτών Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων

"Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
   πέντε χρόνια τώρα η χώρα μας δοκιμάστηκε από μια αντικοινωνική και αδιέξοδη πολιτική που συσσώρευσε δεινά στο λαό μας. Η πολιτική της Τρόϊκα που υπηρέτησαν πιστά οι μνημονιακές κυβερνήσεις, οδήγησε στην ανεργία 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, έστειλε χιλιάδες νέους κυρίως επιστήμονες στη μετανάστευση, εξαφάνισε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, διέλυσε την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση. Οδήγησε συνανθρώπους μας στις ουρές των κοινωνικών συσσιτίων και στην αναζήτηση τροφής ακόμα και στα σκουπίδια. Χιλιάδες άλλοι έδωσαν τέλος στη ζωή τους γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Τα δικαιώματα των εργαζομένων χάθηκαν, το στοιχειώδες κράτος πρόνοιας εξαϋλώθηκε, κάθε κερδοφόρο δημόσιο αγαθό οδηγήθηκε σε ξεπούλημα.
   Από αυτή την πολιτική σώθηκαν οι τράπεζες και καταστράφηκε η Ελληνική κοινωνία. Οι ολιγάρχες είδαν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται την ίδια στιγμή που δεκάδες χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο.
   Αυτό, είναι το...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.