5 Ιουλ 2015

Υπάρχει και η Δευτέρα, συμμαζευτείτε αγαπητά αφεντικά

3 ονομαστικές καταγγελίες στην Άρτα, καλά ξεμπερδέματα

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης:
   "Τα τελευταία 24ωρα έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για πιέσεις και εκβιασμούς προς εργαζόμενους από ορισμένους εργοδότες, με απειλές για μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών, για κλείσιμο επιχειρήσεων και για απολύσεις, προκειμένου να επηρεάσουν την ψήφο του προσωπικού των επιχειρήσεών τους στο επικείμενο δημοψήφισμα.
   Το υπουργείο καθιστά σαφές ότι όλες οι ονομαστικές καταγγελίες θα ελεγχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και ότι θα επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία."
   Εγώ προσωπικά, έχω 3 ονομαστικές καταγγελίες στο νομό Άρτας και πάρα πολλές άλλες, που δεν θέλουν να βγουν μπροστά, για εργοτάξια της Ιόνιας, για εργοστάσια, για επιχειρήσεις, για τράπεζες, για Ο.Τ.Α. Σύντομα θα πειστούν και οι υπόλοιποι πως δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν.
   Εάν αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιες πρακτικές, νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν έτσι να κερδίσει το ΝΑΙ, με γεια τους και χαρά τους. Εάν ονειρεύονται ότι θα πέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα πιθανό ΝΑΙ, κούνια που τους κούναγε.
   Τη Δευτέρα πάλι ο Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός και ο Σκουρλέτης υπουργός Εργασίας.
   Καλά ξεμπερδέματα, λοιπόν, αγαπητοί διευθυντές και εργοδότες...

   Να ξαναθυμίσω τη δήλωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτού Άρτας, Όλγας Γεροβασίλη:
"Στους εργαζόμενους των εργοταξίων της Ιονίας οδού, καθώς και σε άλλες επιχειρήσεις, σε Τράπεζες και σε ΟΤΑ του νομού μας, τους λέω να μην φοβηθούν.
Είμαστε μαζί τους και είμαστε δυνατοί.
Τη Δευτέρα το πρωί, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δίπλα τους"
Όλγα Γεροβασίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.