29 Μαΐ 2015

Εκδήλωση για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου

Εφικτή προσδοκία και όχι ουτοπία η αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου και η προστασία της «Κούλιας»

   Εκδήλωση, στην οποία θα γίνει η πρώτη πανελλαδική προβολή της ταινίας του Ηπειρώτη σκηνοθέτη Νίκου Παπαθανασίου, με τίτλο «Σαν Παραμύθι - Η θρυλική γέφυρα Κοράκου του Αχελώου», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στις 9 μμ, στην αίθουσα του Μ/Φ Συλλόγου «Σκουφάς», στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άρτα.
   Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη, από κοινού με την Ομοσπονδία Ραδοβιζινών, την Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας και με την υποστήριξη της «Διαπεριφερειακής Επιτροπής Άρτας-Καρδίτσας για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου».
   Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας και υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, κ. Χρ. Καπερώνη, αναφέρει:
   «Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Τζουμερκιώτες για την αναστήλωση της Γέφυρας της Πλάκας. Στηρίζουμε...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.