18 Μαΐ 2015

Ο Καραϊσκάκης έφτασε στην πηγή, αλλά... νερό ήπιαν τα Τρίκαλα!!!

1500 φίλαθλοι στήριξαν με πάθος την ομάδα της Άρτας


   Τελικά, όνειρο ήταν και πέταξε. Η ευκαιρία, που είχε η Άρτα να δει μια ομάδα της σε επαγγελματική κατηγορία χάθηκε, παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές.
   Κυριακή 17 Μάη 2015 και ο Καραϊσκάκης υποδέχεται στο γήπεδό του τα Τρίκαλα, με το αβαντάζ της διαφοράς δύο πόντων (70 η αρτινή ομάδα, 68 τα Τρίκαλα) και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των αρτινών φιλάθλων. Στις κερκίδες του γηπέδου των Αγίων Αναργύρων βρίσκονται πάνω από 1500 φίλαθλοι, όχι μόνο του Καραϊκάκη, αλλά και της Αναγέννησης, που με πάθος εμψυχώνουν και παρακινούν την αρτινή ομάδα.
   Δυστυχώς το πάθος τους δεν ήταν αρκετό, καθώς τα πολλά λάθη, αλλά και το κατά διαστήματα άνευρο παιχνίδι της αρτινής ομάδας, έδωσαν την ευκαιρία στον ΑΟ Τρικάλων να κερδίσει καθαρά το παιχνίδι με σκορ 1-2 και επάξια την άνοδο στη Β' Εθνική με 71 βαθμούς, έναντι 70 του Καραϊσκάκη.
   Για την ιστορία, τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με το γκολ του Τέλλου στο 26ο λεπτό, διπλασίασαν το σκορ με το γκολ του Σαχινίδη στο 67o, με τον Στάνσετιτς στο 84ο λεπτό απλά να μειώνει τη διαφορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.