21 Μαΐ 2015

Άνοδος για τον Καραϊσκάκη στη Β΄ Εθνική δι' υπομνήματος;

Κοινό υπόμνημα με Άρη, Παναργειακό και Κηφισιά

   Μπορεί η ΑΕ Καραϊσκάκης να έχασε την περασμένη Κυριακή 17/5/15 το ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα και, μαζί με αυτό, την άνοδο στη Β’ Εθνική, αλλά δεν έχασε όλες τις ελπίδες για μια θέση στην Football League, έστω και μέσω… υπομνήματος!
   Συγκεκριμένα, η ΑΕ Καραϊσκάκης, μαζί με τις υπόλοιπες δευτεραθλήτριες, τον Άρη, τον Παναργειακό και την Κηφισιά ένωσαν τις δυνάμεις τους και, με κοινό υπόμνημα, ζητούν να είναι αυτές που θα καλύψουν τις κενές θέσεις της Football League τη νέα χρονιά, που τυχόν θα δημιουργηθούν, λόγω αποχωρήσεων ή οικειοθελών υποβιβασμών στην Γ’ Εθνική.
   Αναλυτικά, το υπόμνημα αναφέρει:
   «Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των Σωματείων μας μετά την λήξη του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015,που διοργάνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ( Ε.Π.Ο. ), κατέλαβαν την δεύτερη (2η) θέση του βαθμολογικού πίνακα των ομίλων στους οποίους συμμετείχαν ( 1ου, 2ου, 3ου και 4ου αντίστοιχα ).
   Επειδή μετά την...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.