5 Μαΐ 2015

Και με Αρτινή υπογραφή η εκ των έσω αμφισβήτηση Σαμαρά

Ζητούν συνέδριο επανεκκίνησης

   Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, να αρνείται κατηγορηματικά να προχωρήσει στη διεξαγωγή συνεδρίου του κόμματος, γνωρίζοντας ότι η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του θα είναι τέτοια, που μπορεί να έχει ανεξέλεγκτες εξελίξεις, όμως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα, που το ρολόι της μετρά αντίστροφα για την τωρινή ηγετική ομάδα.
   Ανάμεσα σε αυτούς που επιθυμούν άμεσο ξεκαθάρισμα του εσωκομματικού τοπίου είναι και ο πρώην βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Κώστας Παπασιώζιος, ο οποίος υπογράφει, μαζί με...
η συνέχεια στο aRTInews

1 σχόλιο:


  1. Μετά απο αυτό..
    Ξεκινούν άμεσα Στασινός, Στύλιος, Γκόγκας να καταγγέλουν τα Μνημόνια , με πληρωμένες καταχωρήσεις στις γνωστές φυλάδες του τόπου.
    Ο Τσιρώνης παραμένει στο πόστο του, δεν του χουν μαρτυρήσει ότι έχουν αλλάξει οι μερομηνίες και περιμένει εκ νέου διορισμό σε υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.