28 Μαΐ 2015

Νέος Πρόεδρος ο Χρήστος Τσιρογιάννης στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Πεδινών Και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας

Όλοι εκλέχθηκαν παμψηφεί

   Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης είναι ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών Και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 26 Μαΐου 2015.
   Η διαδικασία, πάντως, περισσότερο έμοιαζε με κατανομή αξιωμάτων, παρά με εκλογές, καθώς οι υποψήφιοι για κάθε θέση ήταν όσοι και οι θέσεις, με αποτέλεσμα να εκλεγούν παμψηφεί.
   Συγκεκριμένα:
  Την Τρίτη 26/05/2015 συνήλθε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ύδρευσης Πεδινών Και Ημιορεινών Δήμων Νομού Άρτας και με την προεδρία του Δημάρχου της έδρας του Δήμου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, όπως ο νόμος ορίζει, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής.
   Αφού διαπιστώθηκε απαρτία (παρόντα ήταν πέντε από τα πέντε μέλη του Δ.Σ. των δύο δήμων–μελών του Συνδέσμου), ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία.
   Η θέση του Προέδρου διεκδικήθηκε μόνο από τον κ. Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος και έλαβε 5 ψήφους.
   Τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ διεκδίκησε ο κ. Κων/νος Πατήλας, αντιδήμαρχος του Δήμου Αρταίων ο οποίος και έλαβε πέντε ψήφους.
   Τις θέσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής έλαβαν οι οι κ.κ. Ευστάθιος Γιανούλης, Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά και Ηλίας Κοσμάς, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Αρταίων οι οποίοι έλαβαν από πέντε ψήφους.
   Αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής ψηφίστηκε ο κ Βασίλης Αθανάσιος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας στο Δήμο Νικολάου Σκουφά ο οποίος έλαβε πέντε ψήφους.
   Ο κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, αφού ευχαρίστησε όλους τους αντιπροσώπους του Δ.Σ του Συνδέσμου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, υποσχέθηκε να εργαστεί και να προσφέρει τα μέγιστα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Συνδέσμου με τελικούς αποδέκτες πάντα τους πολίτες και των δύο Δήμων του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.