6 Μαΐ 2015

Ο μεγαλύτερος Ιατρικός Σύλλογος της χώρας στηρίζει τα ΚΙΦ

Τα Κοινωνικά Ιατρεία επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο

   Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (http://www.isathens.gr/syllogos/arxeio-drasewn-isa/arxeio-syndikalistiko/5011-koinonika-iatreia-simantiko-koinoniko-ergo.html):

Τα Κοινωνικά Ιατρεία επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών διευκρινίζει ότι τα Κοινωνικά Ιατρεία επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο και σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού απέναντι στον ιατρικό κόσμο.
Καλούμε τους Ιατρικούς Συλλόγους που υιοθετούν την αντίθετη άποψη ,να λάβουν υπόψη τους ότι τα Κοινωνικά Ιατρεία αποτελούν δομές στις οποίες οι γιατροί συμμετέχουν εθελοντικά και απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλες δομές.
Η δραστηριότητά τους εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού ρόλου που έχει ο ιατρικός κόσμος και της προσφοράς του προς τον συνάνθρωπο, τα οποία έχει επιδείξει διαχρονικά σε όλες τις δύσκολες περιόδους για τη χώρα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.