4 Απρ 2015

Ξεκίνησε η χρεοκοπία του ΣΚΑΪ

Τζάμπα λαμόγια με αρνητική κεφαλαιακή επάρκεια, αλλά με υπερεπάρκεια διαπλεκόμενου θράσους...

   Σε πρωτοφανή προπαγάνδα κατά της κυβέρνησης, αλλά και της χώρας, προσέφυγε για άλλη μια φορά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Την ώρα που προβαλλόταν γνωστή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, δύο υπότιτλοι έστελναν μήνυμα... τρόμου στον ελληνικό λαό. Ο ένας: SPIEGEL: Ξεκίνησε η χρεοκοπία της Ελλάδας. Ο δεύτερος υπότιτλος: Telegraph: Η Ελλάδα σχεδιάζει κλείσιμο τραπεζών και δραχμή.
   Σε άλλη εκπομπή, όπως έγραψε χθες το periodista.gr, ο πρώην στενός συνεργάτης του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας, Βασίλης Μπεσκένης, λύσσαγε κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και της κυβέρνησης για την απόφαση να πληρώσουν τα κανάλια όσα χρωστάνε στον ελληνικό λαό για τις συχνότητες (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ).
   Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΣΚΑΪ, συνεχίζει το βιολί του με επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης. Και δεν αναφερόμαστε μια απλή κριτική, που είναι θεμιτή και αναγκαία σε μία κυβέρνηση που στο κάτω - κάτω καταβάλλει σκληρή εθνική προσπάθεια για να διασώσει τη χώρα και να την απαλλάξει από τα μνημονιακά δεσμά, αλλά σε απόπειρα κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού βγαλμένη από την εποχή που οι επιστρατευμένες εταιρείες επικοινωνίας και οι προφέσορες των προηγούμενων συστημάτων διακυβέρνησης χάρασσαν και υλοποιούσαν "τη στρατηγική του τρόμου" για να ανατρέψουν, τότε, την προοπτική της αριστερής διακυβέρνησης.
   Υπάρχει και ένας ακόμη λόγος; Ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να πληρώσει αυτά που οφείλει στον ελληνικό λαό, διότι ετοιμάζεται για τη δική του χρεοκοπία. Πρόκειται για έναν από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς που διαθέτουν αρνητική κεφαλαιακή θέση. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο ΣΚΑΪ, ναι ο ΣΚΑΙ που έχει στηρίξει με πάθος την πολιτική εξαθλίωσης του ελληνικού λαού που ακολούθησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, πρέπει να καταβάλλει άμεσα 2.120.672,51€. Αυτό είναι το ελάχιστο εθνικό χρέος του ΣΚΑΪ. (Διαβάστε ΕΔΩ)
   Καταλάβατε τώρα γιατί ΦΩΝΑΖΟΥΝ στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου; Γιατί ξεκίνησε η χρεοκοπία του.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;;;

    http://www.dimokratiki.gr/03-04-2015/i-kanalarches-antepitithente-de-chrostame-dekara-to-dimosio-mas-chrosta-gia-tis-proeklogikes-diafimisis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μου ντε, ποιος; Διότι ως γνωστόν οι καναλάρχες δεν κοροϊδεύουν ποτέ. Αφού όμως σε πήρε ο πόνος για τον Μπόμπολα, τον Λάτση, τον Αλαφούζο, τον Βαρδινογιάννη και λοιπούς και ανησυχείς τόσο μήπως αδικούνται τα παιδιά, ας δούμε τι ισχύει πραγματικά.
      Σύμφωνα με το Νόμο 3023/2002, ΦΕΚ Α 146220625, που καθορίζει την χρηματοδότηση των κομμάτων δεν υπάρχει κανένας συμψηφισμός με τις προεκλογικές διαφημίσεις. Στο άρθρο 10 του ΦΕΚ υπάρχει σαφέστατη αναφορά ότι η "μετάδοση διενεργείται δωρεάν και απαλλάσσεται από κάθε τέλος."

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.