1 Απρ 2015

Πρωταπριλιάτικη συνέλευση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. στην Άρτα

Με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και του Ελληνικού λαού...

  Στο πλαίσιο των αρχών της Ιδρυτικής Διακήρυξης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, των ιδεών και των προτάσεων που κατατέθηκαν στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για την Πολιτική και Οργανωτική διάταξη, πραγματοποιείται, απόψε, Τετάρτη 1 Απριλίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Βυζαντινό, συνέλευση για την ανάδειξη Συντονιστικής Γραμματείας των Δημοτικών Ομάδων Πρωτοβουλίας των Πυρήνων Αυτοοργάνωσης σε Δημοτικές Ομάδες Πρωτοβουλίας.
   Με τις ομάδες αυτές θα πορευτεί το ΚΙΝΗΜΑ μέχρι το Συνέδριό του, οπότε και θα αποφασιστεί η διάταξή του όπως θα περιγράφεται στο Καταστατικό του.
   Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος της συνέλευσης είναι να διαδηλώσουν την απόφαση για τη συγκρότηση και αποτελεσματική λειτουργία ενός Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, που θα υπάρχει και θα δρα με μοναδικό γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας και του Ελληνικού λαού, την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των δυνατοτήτων της χώρας και την προώθηση αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που θα συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των αδικιών και των ανισοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.