5 Μαρ 2015

Μανούλα μου, θα πέσει... ξύλο χλοερό!!!

Ε ρε γλέντια...

   Λοιπόν, προσοχή. Υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα στην Ευρώπη, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού μετά την επιστροφή από το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Με αποτέλεσμα να μας βάλει όλους σε προβληματισμό. Διότι βλέπουμε βέβαια τι λέει ο Σόιμπλε, τι λέει και ξελέει ο Ντάισελμπλουμ, τι λέει και ξαναλέει ο Ντράγκι. Αλλά όταν σ' αυτά τα ανησυχητικά προστίθεται και η ανησυχητική μαρτυρία του Σταύρου Θεοδωράκη, τότε το πράγμα γίνεται μάλλον ασήκωτο. Από άποψη ανησυχίας φυσικά.
   Και να ήταν μόνο αυτό... Ο Σταύρος ανησυχεί για πλείστα όσα. Για "τον διχασμό στην Κεντρική Επιτροπή, με τα 55 ναι και τα 45 όχι στις αποφάσεις Τσίπρα". Με τα σημάδια ότι "υπουργοί συμπεριφέρονται περισσότερο ως αρχηγοί συνιστωσών, παρά ως υπουργοί μιας εθνικής κυβέρνησης". Με τους υπουργούς που "βολεύουν φίλους και ημετέρους, δίνουν αυξήσεις σε συνδικαλιστές και υπόσχονται να ξαναπάρουν στο Δημόσιο κάποιους που τους βοήθησαν". Σόδομα και Γόμορρα δηλαδή. Και δεν πέρασε ούτε μήνας από την ορκωμοσία.
   Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά αυτό το 45-55, και μάλιστα "για τις αποφάσεις Τσίπρα", είναι από άποψη ακριβείας ποταμίσιο. Και τα άλλα, επίσης είναι του είδους όσα κατεβάζει το ποτάμι. Αλλά έχει σημασία ότι οι ποταμίσιες ανησυχίες οδηγούν και σε ποταμίσιες εκβολές. Πρώτον, ο Σταύρος ζητάει επειγόντως συνάντηση με τον Τσίπρα για να του εκθέσει τις ανησυχίες. Ευρωπαϊκές και εγχώριες. Και δεύτερον, μας εκθέτει την αρμόζουσα λύση στα προβλήματα που προκαλούν ανησυχίες στους ανησυχούντες.
   Ποια; Ορίστε: "Θα πρέπει η κυβέρνηση να προσπαθήσει να δημιουργήσει μία νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία, να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, να τοποθετηθούν οι βουλευτές, αυτοί που έχουν αντίρρηση να το πουν, να καταλάβουμε τι αντιρρήσεις έχουν και να πάμε παραπέρα... Εμείς λέμε να τολμήσουν να φέρουν τη συμφωνία μέσα στη Βουλή και νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από αυτό το 55-45 που είχε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ". Αυτά τα άκρως ποταμίσια είπε ο Σταύρος.
   Νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία! Μπράβοοοοο!! Ώστε αυτό είναι το σχέδιο. Ψηφίσαμε Αλέξη και θα μας βγει Σταύρος. Με λίγο από Σαμαρά, Βενιζέλο, Θεοχάρη, άντε και Χαρδούβελη. Να μην ανησυχούν πια οι υπερεθνικοί και εθνικοί εργολάβοι. Θέλετε τώρα και σχόλιο γι' αυτά; Μανούλα μου, θα πέσει ξύλο χλοερό, είπε ο Καραγκιόζης στον Σταύρακα...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.